Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عرفانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموعه باغ وحش مشهد طی چند سال گذشته مشکلات متعددی داشته است که با تغییرات مدیریتی در این مجموعه، اتفاقات خوبی در اجرای شیوه نامه های نگهداری گونه‌های مختلف در باغ وحش مشهد رخ داده است.

وی ادامه داد: انجام اصلاحات در قفس‌های نگهداری حیوانات، تعدیل گونه‌ها، نصب میکروچیپ برای رصد وضعیت گونه های مختلف، استانداردسازی فضای نگهداری حیوانات از جمله اقدامات مثبت اعمال شده در این مجموعه است که نشان از توجه مدیران باغ وحش مشهد به فعالیت مطلوب آن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی تصریح کرد: البته باید توجه داشت که یک باغ وحش با ۶۰ سال سابقه و فضای ۳.۵ هکتاری ممکن است نتواند ۱۰۰ درصد نظر محیط زیست را تامین کند، اما وضعیت موجود این مجموعه ظرف سه، چهار سال اخیر بسیار بهبود یافته است و تلاش کرده تا خود را به استانداردهای باغ وحش‌های جدید نزدیک کند.

عرفانی تاکید کرد: البته همچنان نظارت و رصد وضعیت رعایت پروتکلها، اعمال استانداردها و نگهداری از گونه‌های زیستی در حال انجام است و از هیچ نقصی، که سلامت گونه‌ها را تهدید کند، چشم پوشی نخواهد شد.

باغ ‌وحش مشهد سال ۱۳۳۹ در محدوده خواجه ‌ربیع تاسیس شد که پس از ایجاد شرکت باغ ‌وحش وکیل ‌آباد در سال ۱۳۵۶، به ورودی پارک جنگلی وکیل ‌آباد انتقال یافته و در این محل مستقر شد. 

این مکان به عنوان بزرگترین باغ ‌وحش ایران دارای بیشترین گونه‌های جانوری است که از آن جمله می‌توان به وجود شیر، ببر، خرس، خوک، گراز، گربه وحشی، انواع پرندگان، چهار نوع گوزن، شامپانزه و دیگر جانداران اشاره کرد. 

هم اکنون ۱۰۷ گونه شامل ۶۴ گونه بومی و ۴۳ گونه غیربومی، ۶۸۰ نمونه جانوری شامل ۲۴۰ پستاندار، ۳۹۳ پرنده و ۴۷ خزنده و دوزیست در باغ وحش مشهد نگهداری می‌ شوند.

باغ پرندگان مشهد هم نخستین باغ پرندگان منطقه شرق کشور است که از سال ۱۳۹۱ آغاز به کار کرده و انواع پرندگان با گونه‌های کمیاب ایرانی، آسیایی و آفریقایی در آن نگهداری می شوند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست مشهد باغ وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست مشهد باغ وحش سازمان حفاظت محیط زیست مشهد باغ وحش اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی باغ وحش مشهد محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاشخورهای مست را ببینید

نادیا زکالوند: ماموران سازمان نجات حیوانات در مکانی به نام «هوپ»،‌ دو لاشخور دیدند که غرق در زباله‌ها مشغول غذا خوردن بودند. این دو لاشخور در نهایت زباله‌ای کاملا تخمیرشده خوردند که آنها را به شدت مسموم کرد.

ماموران، ابتدا تصور کردند که این دو لاشخور به شدت بیمار هستند. اما پس از بررسی دقیق‌تر متوجه شدند، آنها آنقدر مست هستند که توانایی پرواز ندارند. در واقع خوردن میوه‌های فاسد به‌شدت تخمیرشده موجب مستی این دو لاشخور شده بود.

این ماموران یک شب لاشخورها را نگهداشتند و ابتدا به آنها مایعات فراوان و روز بعد یک صبحانه مفصل دادند. پس از اینکه مستی از سر لاشخورها پرید، آنها به حیات وحش و محل زندگی‌شان بازگردانده شده‌اند.

به گفته ماموران سازمان نجات حیوانات، برای اینکه موجب صدمه به حیوانات نشویم، بهتر است زباله‌ها را حتما در کیسه‌های در بسته قرار دهیم.

منبع:

upi

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898465

دیگر خبرها

  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • کشف موجوداتی که 540 میلیون‌ سال قبل اقیانوس‌های زمین را نورانی می‌کردند (+عکس)
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • لاشخورهای مست را ببینید
  • گوزن سفید