Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، تورج همتی مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست خراسان‌رضوی گفت: مدیران مجموعه باغ‌ وحش مشهد به دلیل اجرا نکردن یا ناقص اجرا کردن پروتکل‌های ابلاغی سازمان محیط‌ زیست مقصر اصلی مرگ ۷توله‌ببر هستند.

او ادامه داد: مجموعه باغ‌وحش مشهد در صورتی می‌تواند مجوز فعالیت خود را به‌صورت دائمی یا موقت از اداره‌کل محیط‌زیست بگیرد که اصلاحات اساسی درساختار خود انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌رضوی گفت: این اصلاحات اساسی شامل اعمال مدیریت بیشتر حوزه محیط‌زیست روی باغ‌وحش، حضور دام‌پزشک مدنظر دام‌پزشکی، تغییر در ساختار مدیریتی این مجموعه از جمله تغییر مدیران و دامپزشکان و  استانداردسازی و ایجاد فضای مناسب زیستی برای حیوانات است.   پیگیری ما جهت دریافت جزئیات این خبر با سکوت خبری مسئولان مواجه شد.   در تماس با تورج همتی مدیرکل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌رضوی با رد تماس او و پاسخگو نبودن در برابر اشاعه این خبر مواجه شدیم.   بعد از ناامیدی از مدیر کل حفاظت محیط‌زیست خراسان‌رضوی پیگیر تماس با عابدی رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان شدیم.   عابدی رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، گفت: مرگ هفت توله ببر به اداره نظارت بر امور حیات وحش خراسان رضوی هیچ ارتباطی ندارد و در نهایت ما را به تلفن خارج از دسترس مدیرکل ارجاع دادند.   انتهای پیام//ف.غ     مقصر مرگ هفت توله ببر شناخته شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حیات وحش محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۱۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند

ایسنا/خوزستان دادستان عمومی و انقلاب حمیدیه گفت: به منظور صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی، با کشاورزانی که اقدام به سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی خود کنند، طبق قانون برخورد می‌شود.

رضا علی‌نسب گفت: همه ساله پس از پایان فصل برداشت محصول از مزارع گندم، برخی افراد به‌رغم هشدارها و اطلاع‌رسانی اداره‌ حفاظت محیط زیست، پسماند به جامانده از دروی محصول را آتش می‌زنند و موجب آلودگی شدید هوا می‌شوند که این امر خطرات زیادی برای مردم به ویژه کودکان و بیماران قلبی و ریوی به همراه دارد و امکان سرایت آتش به جنگل و زمین‌های مجاور نیز وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری کل خوزستان، وی افزود: ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان حمیدیه نیز حسب وظیفه در صورت مشاهده این موارد و پس از تشکیل پرونده، عامل آتش‌سوزی را به مراجع قضایی معرفی می‌کنند.

علی‌نسب تاکید کرد: آتش زدن کاه و کلش پس از برداشت گندم و جو طبق ماده ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ و ماده ۲۰ قانون هوای پاک مصوب ۱۳۷۶ و ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، ممنوع بوده و جرم تلقی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان